b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : GamerLegion – EURONICS – 07/07 22:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Kérjük, hogy csatlakozzon a külön erre a célra és prémium előfizetéssel rendelkező előfizetőinknek kialakított telegram értesítő csatornához. Ezen a felületen osztjuk meg a tippjeinket elsőként, ill. itt találhatóak meg az élő és a FIFA tippjeink is. A csatornához az előfizetői tájékoztatóban található link segítségével tud csatlakozni.


Itt is hasonló képességű csapatok fognak egymással találkozni, sőt legutóbb úgy nyert a GamerLegion az Euronics ellen, hogy jóval kevesebb killt ért el a csapat. Nagyon szoros párharc ez is és úgy vélem, hogy az Euronics ma is jobban fog szerepelni az ölések esetében.

GamerLegion – EURONICS Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
EURONICS +4,5 (Ölés hendikep) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : -)

0
%d bloggers like this: