b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : GamerLegion – BIG – 07/21 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A GamerLegion meccseire többször fogadtunk már és most némileg egy “kötelező” győzelem előtt áll a csapat. Persze a BIG-et sosem szabad leírni, de a GL 10-3-as, míg a BIG 5-8-as mutatóval rendelkezik és már csak öt meccset játszanak a csapatok. A GL jelenleg az első és azért “küzd”, hogy egyenes ágon menjen tovább a rájátszásba. Erre minden esély adott, ráadásul a Berlin International Gamingnél van most némi széthúzás a játékosok között. Úgyhogy mikor ha nem most verhető ez a csapat.

GamerLegion – BIG Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
GamerLegion -5.5 (Hendikep) 2,00 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: