b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : G2 Esports – Rogue – 07/25 19:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Európa legjobbjára kaptunk egy olyan szorzót, amit nem lehet itt hagyni. Ez a szorzó pedig annak köszönhető, hogy a G2 egy “gödörbe” került, ahonnan nagyon nehezen tudnak kimszáni, viszont úgy vélem, legfőképp a tegnap látottakat követően, hogy a csapat most fog visszatérni a helyes útra. Egyáltalán nem tartom rizikósnak a fogadást, hiszen a G2 az odavágón is verte riválisát és mikor ha nem most kellene megszakadnia ennek a rossz szériának. Annyi biztos, hogy a tegnapi Schalke elleni vereséget követően a fejekben rendet kell tenni és ma meg kell nyomni!

G2 Esports – Rogue Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
G2 Esports (Győztes) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: