b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : fnatic – Tricked – 07/01 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A meccsen én is rizikót vállalok, ugyanis a EU ranglista 2. helyezett ellen ajánlok fogadást. Ennek legfőbb oka, hogy a Tricked jól kezdte a tornát és 3-0-ás mérlegük van. Ugyan a dánok mindössze a 46. helyet foglalják el az EU ranglistán, viszont amit hoztak az MnM, Barrage, Dusty trió ellen meggyőző volt, bár érdemes megemlíteni, hogy mindegyik csapat a top100-hoz közeli helyeken tartózkodik. MIndenképp rizikós a tipp, viszont ez a +7,5-ös hendi több alkalommal zöldült már az utóbbi időben és szerintem, ha nem rohan fejjel a falnak a Tricked, hanem óvatos játékra törekszik, akkor maximum 6-7 kill lehet a felek között. Úgyhogy mindenképp van érték ebben az opcióban és látható, hogy a fogadóirodák is ezt már jóval esélyesebbnek tartják, mint a pár órával ezelőtt látott +6,5-ös hendi opciót, amit 2.10-es szorzón lehetett volna megfogadni.

fnatic – Tricked Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Tricked +7,5 (Ölés hendikep) 1.80 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: