b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Fnatic – MAD Lions – 07/24 22:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Nagy derbi lesz ez a mostani, viszont a MAD nagyon magabiztosan teljesít a LEC-en. Minden mutatót megnéztem és őszintén szólva, ha egy kicsit koncentrálnak , akkor ma is magabiztos győzelmet arathatnak. Persze a MAD Lions az a csapat, akik elég hullámzó teljesítményre képesek, viszont most megint egy jobb formában vannak, míg a Fnatic botladozik. Úgyhogy érdemes egy alacsonyabb téttel a MAD Lions sikerét favorizálni, amit egy -4.5-ös hendikep opcióval tettem meg.

Fnatic – MAD Lions Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Mad Lions -4.5 (Hendikep) 1,83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: