b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : EURONICS – mousesports – 06/30 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A mouesports is favoritnak számít, bár itt egy nagyon szoros mérkőzésre van kilátás. Akár benne van az is, hogy nyer az Euronics, viszont itt is a “killekben” nagy érték lehet és több esetben volt már rá alkalom, hogy egy rosszabb taktika miatt bukott a mousesports, ám killekben az ellenfele előtt zárt.

EURONICS – mousesports Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
mousesports (Legtöbb ölés) 1.61 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: