b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : DragonX – Gen.G – 07/25 13:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Egyáltalán nem vár könnyű mérkőzés a világelső DragonX csapatára, de ahogy legutóbb egy ajándék szorzón nyertek a hasonló képességű Damwon Gaming ellen, úgy ezt most is megtehetik. A Gen.G most érkezett a hatodik pozícióra, ugyanis a legutóbbi tíz mérkőzéséből kilenc alkalommal nyerni tudott a csapat, de épp a mostani riválisuk volt az, akiktől vereséget szenvedtek. Remek mérkőzésre számítok, ahol véleményem szerint elmarad a meglepetés.

DragonX – Gen.G Fogadási határidő : 13:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
DragonX (Győztes) 1.72 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: