b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : DragonX – DAMWON Gaming – 07/30 13:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Ez az a mérkőzés, amit legutóbb sem tudtam a kínálatban ott hagyni és most sem teszem meg. A DragonX a világelső és ennek megfelelően teljesít az együttes. A mostani riválisa is az élmezőnyben tartózkodik és bátran kijelenthetjük, hogy ismét egy végletekig kiélezett mérkőzést láthatunk. Azt viszont túlzónak tartom, hogy ismét a világelső az underdog csapat, ugyanis legutóbb nemes egyszerűséggel nyertek a Damwon ellen egy 2-1-es mérkőzésen és akár 2-0 is kialakulhatott volna, ha a baron megszerzésénél nem szedett volna be egy ace-t a DragonX. Röviden tömören 2.00-ért vakon kell rakni a világelső sikerét.

DragonX – DAMWON Gaming Fogadási határidő : 13:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
DragonX (Győztes) 2.00 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: