b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Cream Real Betis – Movistar Riders – 07/27 22:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Movistar meccseit az utóbbi időben rendre favorizáljuk és a csapat vélhetően most is meg fog majd tenni mindent a győzelemért, illetve az első pozíció megtartásáért. A riválisuk nem sorolható a könnyen verhető csapatok közé, de a CRB az, akiket csukott szemmel megéri kontrázni. Ennek a legfőbb oka, hogy többször emberhátrányos szituációkban is bevállalnak egy baron megszerzést, amiből többnyire rosszul jönnek ki. Szoros meccs lesz, de a Movistar most annyira egyben van, hogy játszadozva hozhatja ezt a line-t.

CRB – Movistar Riders Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Movistar Riders -6.5 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: