b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Cream Real Betis – G2 Arctic – 07/06 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Kérjük, hogy csatlakozzon a külön erre a célra és prémium előfizetéssel rendelkező előfizetőinknek kialakított telegram értesítő csatornához. Ezen a felületen osztjuk meg a tippjeinket elsőként, ill. itt találhatóak meg az élő és a FIFA tippjeink is. A csatornához az előfizetői tájékoztatóban található link segítségével tud csatlakozni.


Ma rizikósabb ajánlásokkal készültem, viszont a mostani párharc esetében kijelenthető, hogy a G2 Arctic erősebb, mint riválisa. Alapra a tornán 5-1-es mérlegük van, míg riválisuknak 3-3-as, de ha megnézzük az európai ranglista helyezéseket ez akkor is látható a különbség. Elég jól ismerhetik egymást a felek, úgyhogy mindenképp szoros párharcra számítok.

Cream Real Betis – G2 Arctic Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
G2 Arctic (Győztes) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : -)

0
%d bloggers like this: