b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : BCN Squad – G2 Arctic – 06/29 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A G2 kötelező győzelem előtt áll. A BCN az előző fordulóban “lemészárolta” az eMonkeyz csapatát, viszont a G2 nem véletlen áll a világ 3., míg európa 1. helyén. Nagyon erős a csapat és ugyan júniusban mindössze 4-0-3-as mérlegük van a BCN egy könnyedén verhető csapat lehet számukra.

BCN Squad – G2 Arctic Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
G2 Arctic (Győztes) 1.66 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: