b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LNB : Lyon – Bourg – 10/04 17:00

Ma is izgalmas mérkőzést hozhatnak össze a csapatok, viszont most is egyértelmű favorit a Lyon! (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 17:00

Az idei évben eddig egyszer találkoztak a felek, ahol a Lyon sima győzelmet aratott, viszont ha megnézzük a tavalyi három egymás elleni meccset, akkor sokkal szorosabb mérkőzéseket játszottak egymás ellen a csapatok. A Bourg együttesét semmiképpen sem veheti fél vállról a hazai csapat, mert könnyen meglephetik őket. A vendégek nagyszerűen kezdték meg a szezont és az első három mérkőzését megnyerte a Bourg. Ezen kívül láthatjuk azt is, hogy a triplákat 50% felett értékesítik, ami igencsak kiváló mutatónak minősül. Reményeink szerint ma is tartani fogják ezt a szép százalékot és ezáltal zöldülni fog a most favorizált hendikep opció.

📊 Ajánlott predikció: 
Bourg +8.5 (Hendikep)

odds: 
1.76 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: