b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Liiga : Kärpät Oulu – Hämeenlinna

Vajon ma nyerni tud hazai pályán ? Egész szezonban fantasztikus teljesítményt nyújtottak, de egy esetleges hiba veszélyezteti a bajnoki címüket. (Fotó : Getty Images)

A finn bajnokság döntőjében 2-2-s döntetlent követően érkeznek a csapatok az 5. mérkőzéshez. A párosítás pikantériája, hogy mindkét együttes az előző két fordulóban hazai pályán szenvedett vereséget.


I Kärpät Oulu – Hämeenlinna I

A harmadik mérkőzésen sikerült beleszaladni a Kärpät meglepetés vereségébe és csúnyán 0-3-ra leégett az együttes hazai pályán. A vendégek az előző meccsen 4-2-re kaptak ki és most 2-2-s döntetlenről folytatódik a bajnoki címért való “harc”. A döntésem most is igencsak egyszerű és bizakodó vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban.

A hazai vereség után idegenben javított a Kärpät Oulu és most is minden esélyük adott, hogy hazai pályán nyerjenek. Otthon kiváló mutatóval rendelkeznek és összességében leszámítva a 3. fordulóban elszenvedett vereséget, a rájátszásban minden egyes mérkőzést megnyertek, illetve az alapszakasz során 30 hazai mérkőzésből mindössze 5 vereséget számlált a csapat.

Vajon ma nyerni tud hazai pályán a Kärpät Oulu ? Egész szezonban fantasztikus teljesítményt nyújtottak, de egy esetleges hiba veszélyezteti a bajnoki címüket. (Fotó : Getty Images)

Annyi szent, hogy ma sem lesz izzadságmentes ez a meccs, de én bizakodó vagyok és ha azt nézzük, hogy az előző mérkőzésen végig partiban maradt a Kärpät Oulu és a végén egy üres kapus szituációból bebiztosította a győzelmét én úgy érzem, hogy ez ma is adott lehet. Óriási hiba lenne ma kikapni részükről, hiszen utána hazai pályán a Hämeenlinna nem lesz még egyszer ilyen kegyes velük, hogy az elrontott hazai meccset visszahozzák (ezzel pedig a bajnoki cím is veszélybe kerülhet). Úgyhogy bizakodó vagyok és nagyon remélem, hogy azt a hazai formáját hozza ma a Kärpät Oulu, amit egész szezonban láthattunk tőlük. Mivel viszonylag elfogadható a szorzó ezért fogadást ajánlok a hazaiak sikerére, de tanulva az előző alkalomból, most csak “C” kategóriába sorolva teszem ezt meg.

Kärpät Oulu – Hämeenlinna (17:30) 
Tipp:Kärpät Oulu (A mérkőzés győztese hosszabbítással) odds:1,57 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: