b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 2 : Troyes – Chateauroux

Vajon a ma is betalálnak a vendégek? (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma egy résszel érkezik és egy francia másodosztályú találkozóval készültünk a közösségünk aktív követőinek.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
69 nyertes – 37 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon a ma is betalálnak a vendégek? (Fotó: Getty Images)

I Troyes – Chateauroux I

A mérkőzésen azt tudnánk leírni, mint előző héten. A Chateauroux az a bizonyos együttes, akik szinte minden adandó alkalommal képesek gólt szerezni. A Troyes viszonylag jó szezont fut és a hazai együttes jelenleg a 6. pozíciót tölti be. A vendégek utóbbi 5 mérkőzésükön 4 alkalommal pontot szereztek és szépen jönnek felfelé a tabellán.

A Chateauroux előző mérkőzésen a 2. helyezett Brest ellen 2-2-s döntetlent ért el, ekkor is profitáltunk az együttessel és most is ez lenne a célunk.

Egy szó, mint száz ma a vendég együttes támadósorában bíznánk, akik egy-egy góllal képesek több mérkőzésen kalkulálni, míg a hazai csapattól egyértelműen várnánk egy találatot. Ezáltal a gólváltást, mint opciót favorizálnánk és bízunk benne, hogy mindkét együttes megzörgeti a másik hálóját. A hazaiaknál az ügyeletes gólvágók szinte biztosan a keretben lesznek, míg a vendégeknél a Yamga, Barthelme, Tounkara és Bourillon négyes várhatóan a kezdőcsapatban kap szerepet.

Troyes – Chateauroux (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 Ötletadó max. 1 egység

 

0
%d bloggers like this: