b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 2 : Metz – Sochaux

Kötelező győzelem előtt a Metz! (Fotó: Getty Images)

A francia találkozót a “Most te is megmutathatod” játékunk 11. napján fogjuk megosztani és ezért nyilvános megosztásnak minősül ez a “prémium” tartalom.


I Metz – Sochaux I

A francia másodosztály jelenlegi listavezetője otthonában fogadja az ismét “gödörbe” kerülő Sochaux csapatát, akik a 18. helyen állnak. Lényegében minden egyes adat a hazai győzelmet konstatálja. Kiindulva a formákból, a helyezésekből, a hazai/idegenbeli mutatókból és így tovább egyértelműnek tűnik a helyzet.

Kötelező győzelem előtt a Metz! (Fotó: Getty Images)

A Metz hazai pályán igen jól teljesít és 13 mérkőzésen 9-1-3-s mutatójuk, illetve 24:7-s gólkülönbségük van. A Ligue 2 legjobb védelmével rendelkezik a hazai csapat, hiszen 27 fordulót követően, mindössze 17 gólt kaptak. Ma pedig az a Sochaux lesz az ellenfelük akik a liga leggyengébb támadósorával rendelkeznek.

Mindent egybevéve a Metz ma elléphet az őket üldöző Bresttől és ismét 6 pontos előnyre tehet szert a csapat. A vendégek rosszul teljesítenek, ráadásul nagyon gyenge a támadósoruk és idegenben az egyik legrosszabb mutatóval rendelkezik az együttes. Ezért mi úgy véljük, hogy ma behúzza a kötelezőt a Metz. Kiindulva abból, hogy a csapat kevés gólt kap, illetve a vendég oldalon egy gyenge teljesítményű támadósorral találkozunk, mi kevés góllal kalkulálnánk és így a Metz győzelem mellé egy 4,5 gól alatti opciót “párosítanánk”. Ezzel pedig egy viszonylag elfogadható szorzón köthetünk fogadást a találkozóra.

Metz – Sochaux (20:45)

Tipp:Metz + 4,5 gól alatt (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds:1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: