Ligue 2 : Metz – Beziers

Az ötletadó rovatunk utolsó részében egy francia másodosztályú mérkőzés került a “célkeresztünkbe”.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
49 nyertes – 25 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A Metz számára ma nincs opció a pontvesztésre! (Fotó: Getty Images)

I Metz – Beziers I

Számunkra ezen a találkozón nincs kérdés és a legvégső pillanatban került ki ez a mérkőzés a “prémium” szolgáltatás elemzései közül. Az ok mindössze annyi, hogy egy másodosztályú mérkőzésről beszélünk, ahol tudhatjuk, hogy sokszor “meglepetések” történnek. Ami biztos, hogy a Metz csapatának ma nyerni kell, mert a Brest, mint “üldöző” utolérte a csapatot és egy esetleges vereség esetén, már csak a jobb átlaguknak köszönhetik az első helyet. Igaz most minden nekik áll, hiszen a 18. helyezett és a kiesés ellen menekülő Beziers látogat hozzájuk.

A Beziers a legrosszabb teljesítményű támadósorral rendelkezik, idegenben 5-0-8-s mérlegük van. Míg a házigazdák hazai pályán a kötelező győzelmeket hozzák, ráadásul kevés gólt kapnak és 7-1-3 a hazai mérlegük.

Kiindulva ezen adatokból mi ismét egy kevés gólos (maximum 3 gól) mérkőzésre számítunk, ahol véleményünk szerint a Metz begyűjti a 3 pontot. Hazai pályán a Metz 11 mérkőzés alatt 9 mérkőzésen zárt 3,5 gólnál kevesebbel, ez a mutató a vendégek esetében 13 találkozóból 12 alkalommal teljesült. Így a hazaiak sikere mellett a 3,5 gól alatti opcióval kombinálva 1,80-s szorzón tudunk fogadást kötni, amit érdemes lehet kihasználni.

Metz – Beziers (20:45)
Tipp:Metz + Kevesebb, mint 3,5 gól (1×2 + Gólszám összesített odds:1,80 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.