b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 2 : Lorient – Brest

Vajon a ma is betalálnak a vendégek? (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk utolsó részében egy francia másodosztálybeli rangadóban láttunk fantáziát. A mérkőzésen a liga 4., illetve 2. helyén lévő csapatok mérkőznek meg egymással.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
81 nyertes – 46 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon a ma is betalálnak a vendégek? (Fotó: Getty Images)

I Lorient – Brest I

Lényegében a 29. forduló rangadóját láthatjuk ma. Minden egyes pontra szüksége van a feleknek. A Brest részéről már 7 pont lenne a lemaradás, ha ma nem szereznek pontot, míg a Lorient akár lecsúszhat az osztályozót érő helyekről egy vereséggel.

A Lorient hazai pályán mindössze 2 találkozón veszített pontokat, viszont elmondható, hogy a csapat szinte minden egyes hazai mérkőzésén gólt szerez. Hasonló statisztikával rendelkeznek a vendégek is, akik az idegenbeli pontveszteségeknek köszönhetik a jelenlegi 2. pozíciójukat. Idegenben nekik is csak 2 vereségük van, viszont legtöbbször gólt rúg és kap is az együttes.

Ismerve a bajnokságbeli adatokat és látva azt, hogy a két csapatnak mennyire fontos lenne a mai pontszerzés, szerintünk ez teljesülhet és ma is “szétbombázhatják” egymás kapuját. A két fél legutóbbi mérkőzésén 5 gól született, de ha megfigyeljük az előző fordulóbeli mérkőzéseiket akkor láthattuk, hogy a Lorient 4 gólos mérkőzésen vett részt, míg a Brest egy 7 találatos mérkőzésbe futott bele. Mindkét együttes vesztes mérkőzés után szeretne pontot szerezni, úgyhogy az esélyek adottak és szerintünk lehet számolni itt is a találatokkal.

Lorient – Brest (15:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,83 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: