Ligue 2 : Chateauroux – Brest

Az ötletadó rovatunk második részében egy igencsak érdekes párharcra van kilátás, ahol ténylegesen háromesélyes párharc szemtanúi lehetünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
61 nyertes – 32 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A második helyezett Brest ma is simán nyer, vagy pontokat hullajtanak idegenben? (Fotó: Getty Images)

I Chateauroux – Brest I

A francia másodosztály 27. fordulójában az a Chateauroux lesz a házigazda, akik utóbbi időben szépen elkapták a “fonalat” és a legutóbbi 5 mérkőzésükön 8 pontot szereztek. A Brest együttesét senkinek sem kell bemutatni, hiszen óriási “csatában” vannak az első pozíció megszerzéséért a Metz csapatával. A Chateauroux ról köztudott, hogy rendre képesek egy-egy gólt szerezni a mérkőzéseik döntő részén. Ezt remekül példázza a legutóbbi 15 tétmérkőzésük, amelyekből 13 alkalommal képes volt az együttes egy találatot legalább szerezni.

A Brest mostanában egyre jobb “lendületben”, viszont elmondható, hogy a védelmük sebezhető és idegenben többször gólt kap a csapat. A legutóbbi 10 idegenbeli tétmérkőzésen 8 alkalommal gólt kaptak, viszont 9 alkalommal gólt is szereztek.

Ami még érdekes tényező lehet, hogy a Chateauroux hazai pályán rendre megnehezíti a Brest dolgát és a legutóbbi 5 összecsapáson 4 alkalommal döntetlen született, illetve az 5. mérkőzésen a Chateauroux nyert. Természetesen azóta alakultak a csapatok, de a 2018/2019-s bajnokságban is összehozták a csapatok a gólváltást. Ezért minden adat arra hajaz , hogy most is számolhatunk a találatokkal ráadásul mindkét együttes szinte teljes kerettel kezdhet neki az esti mérkőzésnek.

Chateauroux – Brest  (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,83 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021