b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1: Továbbra is veretlen marad a Marseille?!

A 2022/2023-as szezonban még veretlen a Marseille! (Fotó: Getty Images)

2022-09-30[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A francia bajnokság is folytatódik a hétvégén és a 9. fordulóban az eddig veretlen Marseille az Angers otthonában lép pályára!

A vendég együttes igazából nem okozott nagy meglepetést az idei teljesítményével, ugyanis már az előző kiírásban is remekül teljesítettek és nem a véletlen műve volt az, hogy 71 ponttal a második helyen zártak. Természetesen a bajnoki címre most se sok esélye van a Olimpique játékosoknak, ugyanis a PSG fantasztikus formának örvend és láthatóan Messi is megtalálta a régi formáját. Ennek köszönhetően a párizsiak két pont előnnyel vezetik a bajnokságot. Na de visszatérve a mai találkozóhoz, egyfajta “kötelező” győzelem előtt áll a Marseille. Alapvetően az Angers nem egy rossz csapat, de az együttesnél rengeteg sérült van. Ez pedig rövid távon aligha fog megmutatkozni a játékosok teljesítményében, de azért hosszabb távon mindenképp rossz előjel lehet ez az Angers számára. Az előző két fordulóban ugyan két győzelmet ért el a hazai együttes, de a Lyon, Reims, Troyes, Brest négyes nagyon csúnyán helyben hagyta a hazaiakat. A Lyon pl. 5-0-ra nyert, de az említett csapatok mindegyike legalább három gólt szerzett. A Marseille az előző fordulóban pontot hullajtott a Rennes ellen, de azt megelőzően nagyon magabiztosan teljesített a csapat és ténylegesen szinte minden egyes bajnokiját akadály nélkül vette a vendég együttes. Hiányzók természetesen náluk is vannak, ugyanis Kolasinac és Ruiz sérülés miatt biztosan kihagyja a mai találkozót, illetve N. Tavares eltiltott.

Angers - MarseilleFogadási határidő: 21:00

Alapvetően a felek között papíron és formailag is nagy különbség van. Amíg a Marseille nagyon magabiztos fölénnyel és teljesítménnyel abszolválta a mérkőzéseit, addig az Angers kikapott több góllal a riválisaitól. Persze van némi formai javulás a hazaiak részéről, de szerintünk a Marseille ellen ma vereséggel fognak zárni. Ezzel igazából el is mondtuk, hogy mire fogadunk, úgyhogy az Olympique de Marseille neve mellett húztuk be az x-et és reményeink szerint folytatják a vendégek a menetelésüket! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Marseille (1×2)
odds: 1.86

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: