b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Strasbourg – Rennes

Vajon ma is lejön a gólváltás a Rennes mérkőzésén? (Fotó: Getty Images)

Az utolsó elemzésként az általunk többször favorizált francia csapat mérkőzését választottam. A Rennes utolsó idegenbeli mérkőzését játssza idén és ismét számolnék a gólváltással a mérkőzésükön.


I Strasbourg – Rennes I

 

Az elemzést lényegében felesleges sokáig taglalni. Egész szezon során favorizáltam a Rennes mérkőzéseit, hiszen ez az a csapat, amely képes gólt rúgni, de gólokat is kapni. Ennek megfelelően 36 mérkőzés alatt 50 rúgott és 51 kapott gólja van a csapatnak. Legtöbbször 1:1, vagy 2:2-s döntetleneket értek el a szezon során. A mostani ellenfelük a Strasbourg lesz akik szintén rengeteg remit hoztak össze a gyenge védekezésüknek, de az átlag 1 gólt rúgó támadóiknak köszönhetően.

AStatisztikai adatok alapján mindkét csapattól várható 1-1 gól. A Strasbourg 1,26, míg a Rennes 1,89-s mutatóval rendelkezik a gólszámadatok alapján és ebben bízva ismét favorizálom a mérkőzésen a gólváltást.

Vajon ma is lejön a gólváltás a Rennes mérkőzésén? (Fotó: Getty Images)

A két csapat legutóbb decemberben találkozott egymással akkor is kialakult a gólváltás és 5 gólos találkozót hoztak össze. De lényegében aki ért egy kicsit a statisztikákhoz láthatja, hogy rendre gólváltásokkal, illetve gólokkal tarkított mérkőzéseket alakítanak ki a csapatok. Mindkét oldalon a legjobbakra számíthatnak a trénerek. A hazai oldalon Mothiba, Ajorque és Da Costa játékra alkalmas állapotban, míg a vendégeknél a Niang, Sarr, Ben Arfa és Hunou négyes az utazókeretben lett hirdetve. Úgyhogy izgalmas 90 percre számítok itt is, ahol véleményem szerint jönnie kell a gólváltásnak.

Strasbourg – Rennes (21:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: