Ligue 1 : St. Etienne – Lille

Az ötletadó rovatunk utolsó részében a St. Etienne – Lille párharcot néztük ki, ahol szintén két fantasztikus formában lévő csapat mérkőzésének szemtanúi lehetünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
70 nyertes – 39 vesztes ajánlást tettünk közzé.


St Etienne ma is otthon tartja a pontokat a Lille ellen? (Fotó:Getty Images)

I St. Etienne – Lille I

A francia bajnokin lényegében bennünk nincs kérdés, hiszen a Lille a 2. helyen áll, míg a St. Etienne az 5. pozíciót tölti be. Gyakorlatilag a hazai együttes, hazai pályán az egyik legjobb teljesítményt nyújtja, míg a vendégek idegenben ugyan négy alkalommal pontot veszítettek, de a 2. legjobb teljesítményt hozták a bajnokságban.

A Lille idegenben 7-2-4-s mutatóval rendelkezik, míg a St. Etienne hazai pályán kiválóan teljesít és 9-2-2-s mutatójuk van. Ez idő alatt a csapat 24 gólt szerzett, míg a Lille idegenben kapja a gólok 65%-t.

A két ebben a felállásban veszélyes lehet egymás kapujára. A St. Etienne hazai pályán rendre képes a gólszerzésre és több alkalommal gólt is kapnak, míg a Lille szinte minden egyes mérkőzésén képes a gólszerzésre. Egymás elleni eredmények alapján a legutóbbi öt mérkőzésen négy alkalommal gólváltásokat alakítottak ki a felek, úgyhogy bizakodóak vagyunk és szerintünk ezen a délutáni találkozón kialakulnak a gólok.

St. Etienne – Lille (15:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 Ötletadó max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021