b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga : Sion – Zürich – 02/02 16:00

Gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás a svájci bajnokin. (Fotó : Getty Images)

A svájci bajnokságból két mérkőzést emeltem ki és ebben az első esetben egy fogadáskészítővel elkészített ajánlást publikálok.


Az opció esetében két opció lenne párosítva. Az első esetben a gólváltás, míg a másik opció esetében az 5,5 gól alatti kimenetel lenne. A statisztikai rendszer adatai alapján 1-1-es eredmény a reális és igencsak nagy magabiztossággal várom a mérkőzést.

A várható gólszámadatok alapján 1,24, ill. 1,34 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig az 1-1-es végeredmény tűnik reális végeredménynek.

A gólváltásra reális esély van, viszont gólokban gazdag mérkőzés már mindenképp megkérdőjelezhető a Sion – Zürich kettős összecsapásán. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy mindkét csapat igencsak gólerős, bár a Zürich idegenben többször maradt már kapott és rúgott gól nélkül is. Ennek ellenére a Sion lehet a megfelelő láncszem a mostani mérkőzésen, hiszen a hazaiak eddig minden egyes meccsükön hozták a gólváltást. Ennek megfelelően a gólváltás esélyessége 61%, ill. a megosztott predikció a 3,5 gól alatti opció volt, amelynek esélye 66%. Ennek megfelelően reális érték lehet valóban a gólváltásban, ill. az 5,5 gól alatti opcióban is. Úgyhogy ennek tudatában ajánlok fogadást, amit a legalacsonyabb téten teszek meg. Amennyiben papíron fogadsz, akkor a gólváltásra, vagy a 3,5 gól alatti opcióra fogadj!

Sion – Zürich Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 4,5 gól alatt (Fogadáskészítő) 2,05 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: