b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1: Sablontippel fogadunk ezen a francia bajnokin!

A francia bajnokság 19. fordulójában a középmezőnyben szereplő Reims és Nice csap össze egymással!

Mindkét csapat jóval többre lehetne hivatott a keretértékek alapján, ám nem igazán jött ki nekik a lépés a szezon elején és ennek köszönhetően már tíz pont lemaradásuk van a top5-ben szereplő csapatokkal szemben. Persze messze még a szezon vége és bőven van esély a javításra, de a Nice esetében az Konferencia Ligában is lesz érdekeltsége. A vb, illetve téli szünet után a hazaiak kezdtek jobban, hiszen négy tétmérkőzésen léptek pályára és a Lille elleni 1-1-es remitől eltekintve minden egyes találkozójukat megnyerték! A Nice viszont elég álmosan kezdett, ám a Rennes elleni bajnokin már meglehetett volna a pontszerzés, de a szezon legnagyobb arányú győzelmét a legutóbbi fordulóban érték el, amikor 6-1-es kiütéses győzelmet értek el a Montpellier ellen. L. Favre munkásságáról már sokat beszéltünk és erőteljesen látszódik a svájci tréner tevékenykedése a vendégek játékán. Persze a kerete még most sem a legerősebb, de láthatóan megtalálta már azokat a játékosokat, akikre lehet építeni és, ha megfigyeljük a vb-szünet előtti időszakot, akkor nagyon magabiztosan teljesített a csapat. Ami a hiányzókat illeti, a hazaiaknál Duparchy, Holm ill. Mbuku maródi, míg a vendégeknél Atal és Bulka nem bevethető.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: