b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Rennes – St. Etienne

Az ötletadó rovatunk második egyben záró részében egy francia találkozóra érkezünk elemzéssel, ahol a Rennes és a St. Etienne csapatai fognak egymással találkozni.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
43 nyertes – 19 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Rennes, avagy St. Etienne? Gólokkal kalkulálunk.. (Fotó: AFP)

I Rennes – St. Etienne I

A mérkőzés felvezetéseként W. Khazrival kezdenénk, akire a Rennes közönség mai nap folyamán óriási ellenségként fog tekinteni. A tunéziai futballista előző szezonban még a hazaiakat erősítette és a Rennes színeiben is termelte a gólokat. A St. Etienne együttesénél sincs ez másként és a játékos már 12 találatnál jár, amivel az 5. a góllövőlistán. A Rennes természetesen Sarr, Bourigeaud és Ben Arfa hármasra építi a szezonban a gólgyártást, de fájó pont továbbra is Khazri hiánya. A szezont tekintve a hazai együttes a 10. helyen, míg a vendégek a 4. pozíciót birtokolják a tabellán. A Rennes hazai pályán viszonylag jól teljesít 11 mérkőzésen 5-3-3 a csapat mutatója és elmondható, hogy többnyire a hazai mérkőzésein gólt szerez az együttes. A vendégek idegenben inkább botladoznak 11 találkozón 2-5-4 a mérlegük, viszont látható az , hogy az együttes idegenben rendre gólt kap, de többnyire gólt is szerez.

A Rennes hazai pályán a 2018/2019-s szezonban egyedül a Montpellier és a Reims ellen nem szerzett gólt. 

A két együttes egymás elleni mérlegét tekintve a legutolsó négy összecsapásukon rendre gólváltásokat hoztak össze és nem mellesleg pontosztozkodás is történt. Ez ma is benne lehet a mérkőzésben, de a tegnapi Atletico Madrid – Real Madrid döntetlen után, a gólokban látunk esélyeket.

Rennes – St. Etienne (17:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: