b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Rennes – PSG – 21:00

Ma is meglepetést okozhat a Rennes! (Fotó: Getty Images)

Az első elemzés egy nyilvános publikáció lesz. A francia bajnokság 2. fordulójában a Rennes és a PSG találkozik egymással, amely párosítás szinte mindig képes izgalmas és parázs mérkőzéseket kialakítani.


Rennes – PSG I

 

A két együttes nem ismeretlen egymásnak és idén már a Szuperkupában találkoztak is egymással a csapatok. Augusztus 3-án 2-1-re nyert a PSG és ezzel megnyerte a 2019/2020-s idény első trófeáját. A PSG véleményem szerint idén is képes lesz megnyerni a bajnokságot és nem nagyon látok olyan csapatot, amely most is megtudná nehezíteni a vendégek dolgát. Mindkét csapat győzelemmel kezdte a bajnokságot. A Rennes nyerni tudott a Montpellier ellen, míg a PSG a Nimes ellen aratott magabiztos 3-0-s győzelmet.

A várható gólszámadatok alapján 1,23, illetve 2,17 a két együttes mutatója. Tehát ezen adatok alapján 1-2-s végeredmény a realitás.

Több alkalommal is okozott már fejtörést a PSG-nek a Rennes. Vajon ma is így lesz? (Fotó : Getty Images)

A két együttes keretértékileg messze különbözik és a transfermarkt adatai alapján , közel 10x drágább a PSG kerete, mint a hazaiaké. Ennek ellenére a Rennes az a csapat, akik már az előző évben is képesek voltak többször megnehezíteni a PSG dolgát, ráadásul a Francia Kupát ők nyerték meg a PSG-vel szemben egy végletekig kiélezett mérkőzést követően. A hazaiak keretéből Hunou, Tait és Mendy hiányozhat, míg a vendégektől Herrera, Kehrer, illetve Neymar az akik vélhetően kihagyják a párharcot. Neymar az átigazolási ügyei miatt, szinte biztosan kimarad a keretből, de jelenleg még kérdéses a játéka. Egy szó, mint száz a Rennes a hazai publikum előtt léphet pályára, ráadásul egyből a PSG ellen indítják a szezont. Én egy izgalmas mérkőzésre számítok, ahol véleményem szerint a PSG sikere szinte garantált, ám kiindulva az előző évek eredményeiből, illetve a Szuperkupán látottakból én a gólváltást sem tartom kizártnak. Ami némileg befolyásolhatja a gólváltás azt Hunou hiánya, viszont a képen látható Niang képes lehet elől a gólszerzésre, ill. pontrúgásokból veszélyesnek mondható a Rennes. Ezért a gólváltás + PSG opciót ajánlom fogadásként, amelyre 2,60-s szorzóért úgymond mindenképp megéri alacsony téttel fogadni. Ráadásul a várható gólszámadatok alapján is várható a gólváltás és remélem, hogy a Rennes ismét képes lesz egy izgalmas mérkőzést összehozni a PSG-vel szemben.

Rennes – PSG (21:00)

Tipp: PSG + Igen (Játékidő eredménye + Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,60 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: