b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Rennes – Olympique de Marseille – 01/10 20:45

Ma is meglepetést okozhat a Rennes! (Fotó: Getty Images)

Hajnalban sajnos az OKC nyert, szinte minden statisztika borult a pályán és Harden is csak 17 pontig jutott. Ezt a mérkőzést viszont már el is kell felejteni és koncentrálni kell az előttünk lévő találkozókra. A mai napra ismét egy elemzést készítettem, méghozzá a francia élvonalból.


A találkozón leginkább a statisztikai rendszerre, ill. saját tapasztalataimra építem az ajánlásom. Lényegében a statisztikai rendszerben ezen a mérkőzésen a gólváltás a legesélyesebb opció. A gólváltás szorzója a kezdeti 1,91-es értékhez képest már csökkent és itt a reggeli órákban 1,80-as szorzóért lehet már csak fogadni a mérkőzésre. Összességében kijelenthető, hogy mindkét csapat remek szezont fut. A hazaiak jelenleg a harmadik helyen, míg a Marseille a második helyen áll. A Rennes a kettős terhelés miatt némileg rontott a bajnokságbeli szereplésén, ám amióta a csapat ismét a saját bajnokságára koncentrál jönnek az eredmények és ennek megfelelően a legutóbbi öt fordulóban sorozatban nyerni tudott a csapat. pedig az ellenfelek közt nem egy jó kvalitású együttes is megfordult. Nyerni tudtak a Bordeaux, Lyon, St. Etienne hármas ellen is példának okáért. A Marseille részéről idén az egyértelmű cél, a Bajnokok Ligája szereplést jelentő helyezések egyikének begyűjtése és ennek megfelelően teljesített idáig a csapat. A vendégek mindössze három alkalommal maradtak pont nélkül, de szinte minden találkozójukon képesek gólt szerezni.

A statisztikai adatok alapján a Rennes 1,67, míg a Marseille 1,33-as rúgott gólátlaggal rendelkezik. Ráadásul a Rennes eddigi hazai mérkőzésein, mindössze egy alkalommal maradt kapott gól nélkül a csapat. A gólváltás esélye 61%.

Több alkalommal is okozott már számunkra kellemes élményeket a Rennes. A bajnokságban remekül szerepelnek, ráadásul a francia “nagy ágyúk” ellen rendre képesek jó teljesítménnyel előrukkolni. Vajon ma is így lesz?! (Fotó : Getty Images)

Összességében szerintem a fogadóirodák nem várnak egy gólokban gazdag mérkőzést a mostani találkozón, ám ilyen értékek mellett én “kötelezőnek” érzem azt, hogy fogadjunk alacsony téttel a találkozóra. A Rennes aki régóta követi a munkámat tudhatja, hogy számomra egy favorit csapat. Az utóbbi időben hanyagoltam őket, ám ilyen kínálat mellett mindenképp van érték a mérkőzésükben. A csapatról köztudott, hogy rendre képes szinte mindenki ellen gólt szerezni, ráadásul a gyengébb védelmének köszönhetően általában gólt is kapnak. A Marseille idegenben viszonylag hatékonynak mondható és összességében a csapat kilenc idegenbeli mérkőzésén hat alkalommal gólt szerzett. Ami jó hír, hogy a hazai keretben Niang, Raphinha, Hunou trió szinte garantáltan kezd. Ez a három játékos idén tizenhat gólig jutott már. A Marseille csapatából ugyan Thauvin hiányzik, ám rajta kívül Germain, Benedetto, Sarr, Strootman, Sanson, Payet játékára számítani lehet. Egyszóval mindkét csapat szinte a legerősebb csapatát küldheti ma pályára. A találkozó pikantériája lehet még az is, hogy a Marseille igencsak remek formában szerepelt eddig és az utóbbi nyolc mérkőzésén rendre pontot szerzett a csapat. A Rennes otthon erős, formailag mindkét csapat jelenleg kiváló formában van, ráadásul itt a tavaszi szezon első mérkőzésén még pontatlanok lehetnek a védelmek. Úgyhogy én bízom benne, hogy zöldülni fog a gólváltás, ami a két együttes előző mérkőzésén szintén lejött. Akkor fordított felállásban a 8. fordulóban 1-1-es eredményt értek el a felek. Úgyhogy a fogadásom alapja a gólváltás, méghozzá az egyik favorit csapatom mérkőzésére, amit nagyon remélek, hogy “zöldülni” fog.

Rennes – Olympique de Marseille Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: