b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Rennes – Lyon

Az előző mérkőzésen egy gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk. Ma ismét találkoznak a csapatok, vajon ismét egy gólos mérkőzést láthatunk, vagy ma bemegy minden? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második egyben zárórészében a Rennes-Lyon mérkőzésre készítettünk elemzést, ahol a Ligue1 30. fordulójának nyitómérkőzését láthatjuk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
96 nyertes – 53 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Mindkét oldalon a keretben vannak az “ügyeletes” gólvágók. Vajon ma sikerül begyűjteni a 3 pontot Fekiréknek, vagy megszenvednek ők is a Rennes otthonában? (Fotó : Getty Images)

I Rennes – Lyon I

Akik követik a munkánkat tudhatják, hogy számunkra a Rennes egy kisebb aranybánya az előző 2,5 évet nézve, hiszen rendre képes ez a csapat gólt szerezni, de megteszi azt a szívességet, hogy gólt is kap. Ma egy igencsak érdekes párharc elé nézünk, hiszen a Lyon sincs kimondottan jó formában és a vendégeknek ma kedvező helyzetet jelentene, ha begyűjtenék a 3 pontot.

A Rennes hazai pályán kiválóan teljesít és 14 mérkőzést követően 7-4-3 a mutatójuk. Szinte minden hazai mérkőzésen gólt szereztek, úgyhogy a hazai publikum előtt igencsak kellemetlen ellenfélnek számítanak. A Lyon idegenben botladozik, viszont a Fekir által fémjelzett csapat idegenben is többször képes a gólszerzésre.

Gyakorlatilag nem is kell sokat magyarázni a mai esélyeket. A vendégek oldaláról Dembele, Fekir, Depay, Aouar négyes szinte biztosan bevethető állapotban, míg a Rennes részéről Niang, Sarr, Ben Arfa is várhatóan a kezdőben kap szerepet. Vannak ugyan hiányzók de lényegében ma minden adott ahhoz, hogy a két csapat izgalmas és gólokban gazdag 90 percet hozzon össze és az általunk már rengetegszer favorizált Rennes, ma is pénzt hozhat a “konyhára”.

Rennes – Lyon (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds:1,61 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: