b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Reims – Rennes

Vajon ma is lejön a gólváltás a Rennes mérkőzésén? (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk két résszel jelentkezik ismét. Tegnap remek napot zártunk, hiszen a prémium szolgáltatásunkban gyönyörű összeggel bővült a pénztárcánk, míg az ötletadók is hibátlanul zártak.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
49 nyertes – 24 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is betalálnak a vendégek? (Fotó: AFP)

I Reims – Rennes I

A franciák esetében számunkra nincs kérdés ugyan a hazai együttes az egyik legkevesebb góllal rendelkezik a bajnokságban, viszont ma az a Rennes lesz az ellenfelük akik idegenben szinte kivétel nélkül képesek a gólszerzésre. A Reims 2019-ben remekül kezdett minden egyes mérkőzésén gólt szerzett és látható, hogy többnyire gólokat is kap az együttes.

A Rennes 2018/2019-s szezont figyelembe véve 17 tétmérkőzésen 16 alkalommal gólt szerzett.

A hazai csapat remekül szerepel az utóbbi időben, míg a Rennes számunkra egy olyan csapat, amelyre “kötelező” alacsony tétekkel fogadni a kiváló képességű támadósoruk és a gyengébb védelmüknek köszönhetően. Ezért ajánlanánk fogadást a gólváltásra és véleményünk szerint 1-1-el fognak zárni a felek.

Reims – Rennes (17:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,10 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: