b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Reims – PSG

Kylian Mbappé annyi pénzt kaphat csupán az aláírásáért, mint amennyiből néhány éve még két topjátékost meg lehetett venni bármelyik klubtól (Fotó: AFP)

A francia bajnokság zárófordulójában a Reims a PSG-t fogadja otthonában. A mostani mérkőzésen hasonlóan az Ajax utolsó bajnokijához egy játékos teljesítményében látok hatalmas értéket, aki ha ma belead apait-anyait óriási meglepetést okozhat..


I Reims  – PSG I

 

A mérkőzést most nem fogom sokáig taglalni, hiszen 2,75-s szorzóra ajánlok fogadást, amely több , mint rizikós. Igen ismét egy izgalmas opció, de kiindulva a Tadic opciónkból, amely 3,00-ért zöldült, ez miért ne történhetne hasonlóan. Ugyanis Mbappé versenyben van Messivel az aranycipőért. Ma ugyan hihetetlen teljesítményre lenne szükség a francia tinitől, de annyi szent, hogy ha már gólok, akkor ebben a bajnokságban semmi sem elképzelhetetlen.

Ami jó hír lehet számunkra a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy a hazai oldalon több hiányzó is megtalálható. A hiányzók közt pedig legtöbb esetben védő, illetve középpályás posztról hiányoznak a játékosok. A vendégek keretéből Neymar, Silva, Kimpembe és Diaby az aki biztosan kihagyja a mérkőzést.

Mbappé az aranycipőért száll ma “harcba”. Vajon képes lesz több gólt szerezni a mai találkozón? (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz ma 4 gól kellene legalább Mbappétól, hogy egalizálja hátrányát és ezzel pedig beérjen az aranycipő díjra. A Reims védelme nem a legjobb, ráadásul a szezonban már kikapott egyszer 4-1-re a PSG-től. Ami szintén érdekes lehet, hogy Mbappé utóbbi időben sokat pihent, viszont a Dijon elleni meccsen kezdőként 56 perc alatt két kapufáig és két gólig jutott. Na most ezután megkérdezték, hogy van e még ami motiválja, esetleg érez-e esélyt az Aranylabdára? Ő természetesen Messi képességeit emelte ki és egyértelműen jelezte neki jár az Aranylabda, most viszont egy jobb teljesítménnyel azért odapiríthat az argentin klasszisnak. Bizakodó vagyok, ugyan ismerhettek nem szeretek vakmerő lenni, de Tadic esetében bejött. Egy francia bajnokságról beszélünk, ahol lényegében a szezon legjobbja érkezik ahhoz a Reimsnek, akiknél több a hiányzó, illetve teljesen mindegy már hogy alakul ez a meccs. Örömfoci garantált, nagyon bízom benne, hogy nem 30 méteren fognak védekezni a hazaiak és abban is reménykedem, hogy Mbappé az előző heti teljesítményét átmenti a mai napra és 2 gólt szerez, ha így tesz akkor 2,75-s szorzó zöldülhet, amiben óriási érték van.

Reims – PSG (21:05)
Tipp: K. Mbappé (Két vagy több gólt szerez)  odds:2,75 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: