b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Reims – Lille

Fantasztikus szezont futott a Lille és utoljára játszanak hazai publikum előtt. (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma is két résszel jelentkezik. Sajnos ez a hónap eddig nem úgy alakul, ahogyan azt mi tervezzük és tegnap is peches napot zártunk az ötletadóinkkal. Ma elsőként egy francia bajnokival kezdenénk, majd egy osztrák rangadót favorizálunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
106 nyertes – 63 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon melyik csapat szerzi meg ma a három pontot? Mindkét oldalnak szüksége lenne rá, de a mostani felállásban remekül teljesítenek a felek. (Fotó : Getty Images)

I Reims – Lille I

Igencsak nagy téttel bíró mérkőzés ez a mai, hiszen egy adott győzelem esetén a Reims megközelíthetné a 4. helyet, míg a Lille elléphetne a Lyontól, akik a Dijon ellen vereséget szenvedtek és 6 pontra növelhetné a különbséget, illetve bebiztosíthatná a 2. helyet egy győzelemmel. Mindkét oldalon szinte a legjobb kezdők állhatnak fel, hiszen a vendégek részéről nincs hiányzó, míg a hazaiak keretében egyedül N1Clomande az aki sérülése miatt kihagyja a mérkőzést.

A Reims hazai pályán mindössze 2 alkalommal zárt pontszerzés nélkül és szinte minden egyes mérkőzésén gólt szerzett a csapat, míg a Lille idegenben a 2. legjobb teljesítményt nyújtotta és 22:16-s gólkülönbséget, illetve 29 pontot szereztek 15 mérkőzés alatt.

Mivel mindkét csapatnak szüksége lenne a pontokra, illetve nem elhanyagolható tényező az sem, hogy mindkét oldal a jelenlegi felállásban remekül teljesít lehet számítani a gólokra. A Lille oldaláról biztosak vagyunk egy találatban, de nem hinnénk azt, hogy ma végezne a Reims gól nélkül. Ráadásul az előző mérkőzésen december elején 1-1-s döntetlennel zártak a felek. Úgyhogy a feltételek adottak és, ha a Lille hasonlóan fog játszani, mint a Nantes ellen akkor itt ma a mérkőzés első felében akár már kialakulhat a gólváltás.

Reims – Lille (15:00)
Tipp: Igen  (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,00 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: