b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : PSG – Montpellier – 01/22 21:00

Kylian Mbappé annyi pénzt kaphat csupán az aláírásáért, mint amennyiből néhány éve még két topjátékost meg lehetett venni bármelyik klubtól (Fotó: AFP)

A PSG – Montpellier elemzésem nem fogom sokáig taglalni, hiszen színtiszta statisztikára és megszerzett információkra alapszik az egész. A várható gólszámadatok alapján 2-1-es végeredményre van kilátás, noha a PSG védelem idén elég jól teljesít. A vendégek ugyan a tizenegyedik helyen állnak húsz fordulót követően, ám a harminchárom rúgott gól mindenképp figyelemreméltó teljesítmény részükről. A csapatban ráadásul ma az A. Delort, G. Laborde duó játékára szinte garantált esély van, így a legjobb támadóival rohamozhat a vendég csapat. A PSG idén elég érdekes mérkőzéseket játszik és sokszor épphogy nyer a csapat, de több esetben kiütéses győzelmet is jegyzett már időn a bajnokaspiráns együttes. 

xG (Várható gólszámadat)
2.221.54
Várható végeredmény : 2-1

 

A Montpellier ellen rendre gólokban gazdag mérkőzést játszott a PSG és az idei szezonban már egy 3-1-es mérkőzésen túl vannak a csapatok. A mai mérkőzésen nagyon meglepne, ha a PSG nem győzne, de az 1.14-es szorzó sikerükre semmi értéket nem tartogat önmagában. Ilyen oddson pedig még kombinálva is hiba fogadni, hiszen a Montpellier támadósor idén többször megizzasztotta már az ellenfelek védelmeit és példának okáért legutóbb a Monaconak is két gólt rúgott a csapat. Az előző fordulókban rendre eljutott legalább egy gólig a vendég együttes, de ha csak az idegenbeli túrákat vesszük számításba a kilenc lejátszott mérkőzésen mindössze egyetlen egy vereséget könyvelhet el magának a Montpellier. A túrák során minden egyes alkalommal szerzett legalább egy gólt a vendég alakulat és mivel ma mindkét gólerős támadó rendelkezésre áll nagyon bízom benne, hogy Navas kénytelen lesz egyszer maga mögé nyúlni. A hazaiak vélhetően a Neymar/Kean/Mbappé/Di Maria sorral rohamoznak, így számomra minden adott ahhoz, hogy egy gólos mérkőzést lássuk. A fogadásom a gólváltásra vonatkozik, ami ugyan statisztikailag csak 56% eséllyel várható, ám szubjektív véleményem szerint jóval nagyobb érték lehet ebben.

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: