b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : PSG – Monaco – 02/21 21:00

Kylian Mbappé annyi pénzt kaphat csupán az aláírásáért, mint amennyiből néhány éve még két topjátékost meg lehetett venni bármelyik klubtól (Fotó: AFP)

A vasárnapi kínálatot nem vinném túlzásba, hiszen a hétvégi mérkőzéseken látható, hogy nagyon nagy befolyással bírt a Bajnokok Ligája, illetve Európa-liga mérkőzések jelenléte. A mai meccsen pedig egy igazi rangadót fogunk látni, ugyanis a hiányzókkal tűzdelt és hétközben az FC Barcelonát kiütő PSG fogadja a parádés formába kerülő Monaco csapatát. 

xG (Várható gólszámadat)
2.631.76
Várható végeredmény : 2-1

 

A várható gólszámadatok alapján 2-1-es eredményre van kilátás, de összességében elmondható, hogy a liga leggólerősebb csapatai találkoznak egymással. Az egyedüli különbség a védekezésben látható, hiszen a hazaiak elég masszívan teljesítenek hátul a klasszis védőiknek köszönhetően, de a Monaco ellen sose lehet nyugodt a PSG, főleg nem úgy, hogy a szezon során az “odavágón” 3-2-re nyert a Monaco. Az utóbbi években egyébként rendre izgalmas meccseket játszottak a felek és általában négy-öt góllal zártak. Mivel a PSG keretébe egyre többen térnek vissza, így nagyon bízom benne, hogy Pochettino egy erős kezdőt fog pályára küldeni. A Monaco számára lényegében a bajnokság maradt, ahol maradandót alkothat a csapat és ha így teljesítenek tovább, akkor nemes egyszerűséggel a dobogón találhatja magát. Formák alapján bőven reális egy adok-kapok, de ahogy említettem az egymás elleni eredmények alapján is benne van a meccsben az, hogy mindkét fél betalál és 2.5 gól felett zárnak a csapatok. A fogadásom tehát erre az opcióra vonatkozik, amit 2.5 egységgel ajánlok fogadásként!

Predikció : 
Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
Odds: 1.72Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: