b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Olympique de Marseille – Lyon

Az előző mérkőzésen egy gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk. Ma ismét találkoznak a csapatok, vajon ismét egy gólos mérkőzést láthatunk, vagy ma bemegy minden? (Fotó : Getty Images)

A “Gold” csomagunk eddig remekül teljesít és 4/4-s mutatónk van. A mai napra egyetlen ajánlással készültem, méghozzá egy francia bajnokival, ahol két igencsak jó képességű játékosokkal rendelkező csapatok találkoznak egymással.


I Olympique de Marseille – Lyon I

 

Már az elemzés elején leszögezem, hogy 5 egységgel fogadok a mérkőzésre, hiszen véleményem szerint bőven esélyes lehet a most megosztott publikáció és kérlek ne a szorzót nézd. A Lyon küzdhet még mindig a 2. helyért, míg a Marseille kihasználhatja a St. Etienne botlását és megközelítheti a 4. pozíciót. Mivel a hazaiak a Stade Vélodrome gyepén igencsak jól teljesítenek én bizakodó vagyok és szerintem a gólváltás bőven esélyes lehet a mérkőzésen.

A statisztikai adatok alapján a Marseille hazai pályán 0,93, míg a Lyon idegenben 1,72-s mutatóval rendelkezik a gólszerzéseket tekintve. Ez annyit tesz, hogy a Lyon győzelme, illetve 3 gól várható a találkozón.

Mindkét csapatnak jól jönne a három pont, ráadásul egymás ellen mindig izgalmas 90 percet alakítanak ki a felek. Ennek tudatában én ma a gólokat favorizálom a mérkőzésen. (Fotó : Getty Images)

Mivel mindkét oldalon szinte a  legjobb keretek találkozhatnak egymással én bíznék abban, hogy legalább 3 gól születik. A hazai oldalon Thauvin játéka ugyan kérdéses, de Balotelli biztosan a keret részese. A vendégek legjobbjai Dembele, Fekir, Terrier és Depay játéka ma is garantált és nem mellesleg kulcsfontosságú lesz. Egy szó, mint száz statisztikai adatok alapján 1-2-s eredmény várható. Ennek tudatában és ismerve a feltételeket, hogy mindkét csapat egy győzelem esetén megközelítheti az előtte lévő csapatokat, így szerintem küzdeni fognak a győzelemért. Mindkét oldalon szinte teljes keretek láthatóak, egymás ellen rendre gólváltásokat és nem mellesleg gólokban gazdag mérkőzéseket alakítottak ki. Legutóbb a bajnokságban 4-2-s sikert ért el a Lyon a Marseille ellen. Most is a Lyont érzem erősebbnek és elnézve az utóbbi mérkőzéseiket és nem meglepő módon az ő sikerüket ajánlom. Thauvin hiánya nagy érvágás lehet a hazaiaknak, bár Balotelli továbbra is gólveszélyes játékos. Bízok a statisztikai adatokban és a Lyon győzelmére, illetve a 2,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást. Magas szorzó lesz ez, de a bankunk adott, közel 10% már a profit, ha pedig most nyerünk egy tippel +20% körülire emelhetjük azt. Úgyhogy fogadásra fel, sok sikert kívánok mindenkinek!

Olympique de Marseille – Lyon (21:00)
Tipp: Lyon + 2,5 gól felett (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds:2,80 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: