b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1: Nincs mit tenni, egy újabb Nice meccsre fogadunk!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Nice! (Fotó: Getty Images)

2022-08-28171

A Nice várakozásokkal szemben teljesített az előző három fordulóban, de a kezdeti gyengeséget a Konferencia Liga továbbjutás megfordíthatja. Ami biztos, hogy vasárnap délután elég nehéz feladat előtt áll a nizzai csapat, hiszen az Olympique de Marseille csapata látogat hozzájuk.

A hazaiakkal kapcsolatosan már több beharangozó ajánlást is készítettünk és legutóbb a csütörtöki Maccabi Tel Aviv elleni meccsükre fogadtunk, ahol nyerni tudtunk. Nagy kérdés, hogy három nap alatt mennyit tudtak regenerálódni a játékosok, hiszen több, mint 120 percet töltöttek a pályán az izraeli csapattal szemben. A bajnokságban pedig nem igazán szállította eddig a hazai együttes az eredményeket, hiszen az első két fordulóban két 1-1-es döntetlent ért el a gárda, míg a legutóbbi fordulóban 1-0-ás vereségbe szaladtak bele a Clermont otthonában. A Marseille viszont elég jól kezdte meg a 2022/2023-as szezont, hiszen két győzelem és egy döntetlen áll a csapat neve mellett. Az előző fordulóban a Nantes ellen értek el 2-1-es győzelmet, de azt megelőzően a Brest otthonában remiztek, míg az első fordulóban a Reims ellen nyertek 4-1-es arányban!

Nice - MarseilleFogadási határidő: 15:00

Mindkét fél szeretne a szezon végén a legjobb hatban zárni. Erre mindkét csapatnak reális esélye van, ráadásul elnézve a kereteket joggal bizakodhatnak is a csapatok a mostani szezonnal kapcsolatosan. A Marseille eddig minden egyes meccsén rúgott, illetve kapott is gólokat, de majdnem igaz ez a Nice csapatára is. Morálisan mindenképp jót tett L. Favre csapatának az EKL továbbjutás és ez akár kapóra is jöhet a nizzaiaknak. Úgyhogy mi nem akarunk itt kimenetelekre fogadni, hiszen a gólokban látunk fantáziát és ezen a találkozón a gólváltást favorizáljuk! Ezt az opciót a csapatok az előző szezonban háromszor is hozták, hiszen a bajnokságban 1-1, illetve 2-1-es eredményeket értek el, míg a Francia Kupában 4-1-es győzelemmel zárt a Nice.

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.75

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: