b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Nimes – PSG – 10/16 21:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:00

Ha már kiértékeltük a francia meccseket a statisztikai rendszerünkben, akkor vegyük hasznát annak. A Nimes – PSG meccsen a 9.5 szöglet feletti opció az ajánlás. Ugyan mindkét oldalt vannak hiányzók, ám a Nimes hazai pályán elég sok szögletet ért el és idegenben a PSG szögleteinek száma is magas. Ha egy szorosabb meccs lesz, szinte garantált, hogy kialakul a szögletek esetében egy over opció, úgyhogy drukkoljunk annak, hogy a PSG sok helyzetet kialakítva, legalább hat-hét szögletet alakítson ki. A Nimes részéről pedig bízunk benne, hogy ismét összehoznak legalább négy-öt sarokrúgást.

📊 Ajánlott predikció: 
9.5 felett (Összesített szögletek)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: