Ligue 1: Nantes – Rennes ötletadó

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik és egy francia találkozót “szemeltünk” ki. Egy olyan mérkőzés lesz ez, ahol gyakorlatilag két igencsak remek támadókkal rendelkező együttesek találkoznak egymással. Ezenkívül pedig a vendégekkel szinte minden alkalommal profitáltunk eddig..


I Nantes – Rennes I

A mérkőzésre gyakorlatilag több érvünk is lehetne, de inkább most a tapasztalati útra terelnénk az elemzést, hiszen a Rennes csapatával a szezonban 13 alkalommal profitáltunk. A vendégek kiválóan teljesítenek idegenben és szinte minden adandó alkalommal képesek a gólszerzésre, ma pedig egy hasonló “kaliberű” csapattal fognak megmérkőzni a 20. fordulóban. A hazai csapat a 11. helyen, míg a Rennes a 10. helyen áll jelenleg 18 mérkőzést követően. Egy szó, mint száz a vendégek részéről nagy valószínűséggel Sarr, Niang, Bourigeaud a kezdőben lesz és kérdéses ugyan, de a Rennes weboldalán nincs említés arról, hogy Ben Arfa kihagyná a találkozót. A hazaiak részéről Sala és Boschilia 99%, hogy a kezdőben lesz. Ezért mi úgy érezzük, hogy most is érdemes lehet a Rennes találkozóján húzni a gólváltást, mint opciót. És véleményünk szerint egy X is benne lehet ebben a találkozóban. Érdekességként a két csapat legutóbbi 7 összecsapásán rendre megszületett a gólváltás!

Nantes – Rennes (15:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,95 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0