b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1: Nantes – Rennes ötletadó

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik és egy francia találkozót “szemeltünk” ki. Egy olyan mérkőzés lesz ez, ahol gyakorlatilag két igencsak remek támadókkal rendelkező együttesek találkoznak egymással. Ezenkívül pedig a vendégekkel szinte minden alkalommal profitáltunk eddig..


I Nantes – Rennes I

A mérkőzésre gyakorlatilag több érvünk is lehetne, de inkább most a tapasztalati útra terelnénk az elemzést, hiszen a Rennes csapatával a szezonban 13 alkalommal profitáltunk. A vendégek kiválóan teljesítenek idegenben és szinte minden adandó alkalommal képesek a gólszerzésre, ma pedig egy hasonló “kaliberű” csapattal fognak megmérkőzni a 20. fordulóban. A hazai csapat a 11. helyen, míg a Rennes a 10. helyen áll jelenleg 18 mérkőzést követően. Egy szó, mint száz a vendégek részéről nagy valószínűséggel Sarr, Niang, Bourigeaud a kezdőben lesz és kérdéses ugyan, de a Rennes weboldalán nincs említés arról, hogy Ben Arfa kihagyná a találkozót. A hazaiak részéről Sala és Boschilia 99%, hogy a kezdőben lesz. Ezért mi úgy érezzük, hogy most is érdemes lehet a Rennes találkozóján húzni a gólváltást, mint opciót. És véleményünk szerint egy X is benne lehet ebben a találkozóban. Érdekességként a két csapat legutóbbi 7 összecsapásán rendre megszületett a gólváltás!

Nantes – Rennes (15:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,95 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: