b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Nantes – Rennes – 19:00

Ma is meglepetést okozhat a Rennes! (Fotó: Getty Images)

A prémium elemzések esetében két találkozó kerül publikálásra. Az első mérkőzésen egy francia bajnokit elemzek ki, ahol a Nantes és a Rennes találkozik egymással.


A Rennest azt hiszem senkinek sem kell bemutatni, hiszen a vendégekre rengeteg alkalommal ajánlottam már fogadást. Ennek több oka is van, de a legfőbb az, hogy ez a középcsapat lassan a Ligue1 meghatározó csapatává növi ki magát, hiszen szinte minden egyes mérkőzésükön képesek jó védekezéssel 1-1 kapott góllal kihúzni a mérkőzést, míg a támadósoruk szinte minden egyes mérkőzésen képes betalálni az ellenfeleknek. A Nantes sem a könnyű ellenfelek közé sorolható be, bár az együttes azért jóval sebezhetőbb, hiszen a támadósoruk nem épp a leghatékonyabb.

A várható gólszámadatok borzasztó szoros mérkőzésre van kilátás, hiszen 0,88, illetve 1,14 a két csapat mutatója, ami leginkább az 1-1-s végeredményre enged következtetni.

2013 óta nem szerzett 3 pontot a Nantes a Rennes ellen. Ma megtörik az átkot?! (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy a Rennes idegenben is megállja a helyét és eddig a bajnokságban még veretlenek idegenben pedig a Montpellier, Strasbourg és a Brest otthonába is látogattak. A Nantes nagyon rég szerzett 3 pontot a Rennes ellen, erre legutóbb 2013-ban volt példa. Úgyhogy én a legjobb kezdőjével pályára lépő Rennes csapatára ajánlok fogadást kétesélyes fogadásként, amelyre 1,60-s szorzóért cserébe megéri fogadást kötni. A szorzó egyébként már 0,14 egységet esett reggel óta, úgyhogy mindenképp van érték a vendégek pontszerzésében.

Nantes – Rennes Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Döntetlen, vagy Rennes (Kétesély) odds : 1,60 Tét : “B” kategória 3 egység
Tipp : 1:1 (Pontos végeredmény) odds: 6,00 Tét : “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: