b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1: Nagyon adja magát ez a tipp a Rennes-Nice párharcon!

Az 17. forduló elég sok meglepetést hozott eddig és példának okáért a Lens megverte a Messit és Neymart nélkülöző PSG-t! A hétfői nap is hozhat nem várt meglepetéseket és véleményünk szerint a legtöbb izgalmat a késő este megrendezésre kerülő Rennes – Nice párharc hozhatja!

Alapvetően egyik csapat sincs rossz formában, ám a vb-szünetet követően egyikük sem tudta bezsebelni a három pontot. A Rennes a Reims ellen szaladt bele egy igencsak kínos 3-1-es vereségbe, míg a Nice a jelenleg második helyen álló és a fentiekben már említett, tegnap 2-1-re PSG-t megverő Lens ellen ért el gólnélküli döntetlent. A Nice csapatát 2022-ben elég sűrűn favorizáltuk, hiszen L. Favre irányítja a csapatot és vele azért elég sokra viheti majd a következő hónapokban az együttes. Persze nincs egyszerű dolga a svájci trénernek, hiszen nem kapott erős keretet, de láthatóan megtalálta a közös hangot a játékosaival és amióta megvannak azok az egyének akik bele is illenek az általa elképzelt játékba, azóta jönnek is az eredmények. Ugye a nizzaiak megnyerték a Konferencia Liga csoportjukat és tették meg mindezt úgy, hogy például a Bundesligában szereplő Kölnt is búcsúztatták, de a bajnokságban is a kezdeti nehézségek után szépen jön fölfelé a csapat a tabellán és, ha csak az utóbbi 10 fordulót vesszük számításba, mindössze 2 meccsen nem tudott pontot szerezni a vendég csapat. Alapvetően tehát adott két viszonylag jó formában lévő klub, ill. adott egy győzelmi kényszer is. Ugyanis a Rennes az előző fordulóban elszenvedett vereségének köszönhetően elég csúnyán lecsúszott a dobogóról, de ha képesek ma nyerni, akkor meglehet számukra ismét a harmadik hely. A Nice pedig szeretné mihamarabb ledolgozni a kezdetekben összeszedett hátrányát és láthatóan megy is ez a csapatnak. A hiányzókat tekintve mindkét oldalon van pár sérült játékos, de olyan emberekről beszélünk, akik elég régóta nem bevethetők. Egyedül Y. Atal az aki a Nice védelmének egyik alappillére volt, de az ő hiánya számunkra ma kapóra is jöhet akár! 

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Rennes – NiceFogadási határidő: 21:00

Nem igazán értjük a szorzókat ezen a meccsen, hiszen a jelenlegi Nice-ben már benne vannak a jobb/meglepetés eredmények és egy Lens elleni pontszerzés után szinte felfoghatatlan, hogyan kínál a legtöbb buki 4.00 körüli szorzót a vendégek győzelmére. Persze a Rennes előkelőbb helyen van, ráadásul a hazaiak mindössze 3 vereséget gyűjtöttek az eddig lejátszott 16 fordulóban, de a Reims ellen elég szétszórtnak tűntek és nem biztos az, hogy ma sikerül megoldani az előző mérkőzésen látott problémákat. A Nice támadósor ugyan nem a leghatékonyabb, de látható azért, hogy amióta javul a teljesítmény, azóta futószalagon kezdték el termelni a gólokat is. Viszont a Rennes támadói elég gólerősnek mondhatók, úgyhogy itt szerintünk kialakulhat egy kisebb adok-kapok, már ami a gólokat illeti. A várható gólszámadatok alapján 1-1-es remivel lehet kalkulálni és látva az előző szezonbeli eredményeket, ahol legutóbb 1-1-es döntetlennel, ill azt megelőzően 2-1-es Nice győzelemmel zártak a csapatok, szerintünk most is reális lehet az, hogy mindkét fél betalál! Ezért a fogadásunk a mai találkozón a gólváltásra vonatkozik! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.81

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: