b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1: Monaco – Strasbourg

Ötletadó rovatunk második részében egy francia találkozóval készültünk, ahol ismét nem értjük igazából a fogadóirodák szorzóit. Ugyan rizikós lesz a mostani fogadás is, viszont van annyi érték a vendégekben, hogy érdemes alacsony téttel fogadni rájuk a következő formában..


I Monaco – Strasbourg I

A vendégcsapattal hét közben is nyerni tudtunk, hiszen hasonlóan a maihoz nagyon elmérték a csapat erényeit és most is ez a helyzet. A hazai oldalon továbbra is rengetegen hiányoznak, bár kezd alakulni a keret. A vendégek oldaláról Mothiba az aki továbbra is sérült, viszont rajta kívül szinte mindenkire számíthat a csapat. A hazai együttes próbál valamit kihozni a szezonból, de látható, hogy ez továbbra sem egyszerű és lassan a cél a bennmaradásuk lesz. A vendégek a 7. helyen állnak és rengeteg gólt szerezve remek mérkőzéseket láthatunk tőlük. Legutóbb a két csapat mérkőzésén a Strasbourg tudott győzedelmeskedni. Ezt követően is remek formát diktálnak és itt január elején a Lyon és a Toulouse otthonában is pontot szerzett az együttes. Mi most is ebben bízunk, illetve abban, hogy a vendégek a szezon során mindössze 5 vereséggel bírnak. Úgyhogy érdemes lehet alacsony téttel fogadni egy kétesélyes lehetőségre, ami a “Döntetlen, vagy Strasbourg” kimenetel lenne. Ha tippelnünk kellene 1-1-s végeredményt várunk a felektől

Monaco – Strasbourg (20:00)

Tipp:Döntetlen, vagy Strasbourg (Kétesély) odds:1,90 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: