b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Monaco – PSG – 01/15 21:00

Kylian Mbappé annyi pénzt kaphat csupán az aláírásáért, mint amennyiből néhány éve még két topjátékost meg lehetett venni bármelyik klubtól (Fotó: AFP)

A hétvégén még fordított felállásba találkozott egymással a Monaco és a PSG, akkor 3-3-as eredménnyel zártak. Most egy elmaradt mérkőzést pótolnak a felek és az előző mérkőzésből következtetve, nagyon meglepő lenne, ha ma egy kevés gólos mérkőzést látnánk a pályán.


A találkozón egyértelműen a statisztikai rendszer adataira, ill. az előző mérkőzés statisztikájára és eredményére építettem. A keretek szinte egy és ugyanazon lehetnek. Láthattuk, hogy mindkét oldalon remek képességű labdarúgók szerepelnek. A hazaiaknál leginkább Ben Yedder, Keita, Golovin, Fabregas, Bakayoko és Martins hatosra érdemes figyelnünk, míg a vendégeknél Icardi, Neymar, Mbappé, Di Maria szállíthatják nekünk a sikert. Ugyanis a mai mérkőzésen a gólokkal kalkulálok.

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 2,67, míg a vendégek 2,11-es rúgott gólátlaggalrendelkeznek. Ennek megfelelően egy négy-öt gólos mérkőzés van kilátásban.

Neymar és Mbappé ma is kulcsszerepet játszhat a francia “rangadón”. (Fotó : Getty Images)

A Monaco eddig kilenc alkalommal szerepelt hazai pályán, ebből mindössze egy alkalommal maradt a csapat rúgott gól nélkül, de példának okáért a 2,5 gól feletti határon nyolc alkalommal overezett a csapat. A PSG idegenben minden egyes mérkőzésén képes volt eddig gólt szerezni, ami szintén remek hír számunkra. Ami megfigyelhető még a statisztikai adatokban, hogy a 2,5 gól feletti opció esélye igencsak magas, hiszen 78% és a mai találkozóra ezt is ajánlottuk. Az előző mérkőzésen 3-3-as döntetlent értek el a felek, Neymar parádézott a párizsiaknál, míg a monacói csapatban Ben Yedder volt lényegében a legveszélyesebb. Összességében én egy hasonló mérkőzésre számítok, ráadásul a mostani felállásban jóval veszélyesebbnek mondható a Monaco. Összességében sztárok csatáját láthatjuk, ill. van egyfajta rangadó hangulata is ennek a párharcnak. Az előző meccs engem meggyőzött, most pedig élnék a lehetőségekkel.

Monaco – PSG Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,53 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: