b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Monaco – Lyon

Az előző mérkőzésen egy gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk. Ma ismét találkoznak a csapatok, vajon ismét egy gólos mérkőzést láthatunk, vagy ma bemegy minden? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második részében egy francia találkozót szemeltünk ki a kínálatból.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
60 nyertes – 29 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Az edzőváltás után a Monaco lendületbe jött, vajon ma megállítják a Lyont? (Fotó: Getty Images)

I Monaco – Lyon I

A Monaco játékosainak ma igencsak fel kell kötni a “gatyát”, hiszen a 3. helyezett Lyon érkezik hozzájuk. Ami egyértelmű, hogy Jardim érkezésével ismét lendületet vett a hazai együttes és harmadik mérkőzése veretlenek. Ez döntő lehet a mai mérkőzés előtt, viszont nem mehetünk el szó nélkül a mellett, hogy a Lyon az egyik legjobb teljesítménnyel rendelkezik idegenben, ráadásul nagyon jó védelemmel rendelkezik a csapat.

Az edzőváltás óta a Monaco minden egyes mérkőzésén gólt szerzett és nem mellesleg pontokat is. A Lyon hét közben 0-0-s döntelent ért el a Barcelona ellen ma pedig hasonló védekezésre számítanánk a francia csapattól.

A formai változásnak köszönhetően, ma nem bíznánk a magabiztos Lyon győzelemben és inkább egy kétesélyes opciót kombinálnánk a bet365 fogadáskészítőjének segítségével. A kétesélyes opció a döntetlen, vagy Lyon opció lenne és e mellé az 4,5 gól alatti opciót tennénk. A bet365-n a fogadáskészítővel létrehozott ajánlás így 1,67-s szorzót kapott és ezt véleményünk szerint érdemes megkockáztatni. A Monaco szinte minden egyes mérkőzésén gólt kapott és most, hogy megtörtént az edzőváltás azóta gólokkal is lehet kalkulálni esetükben, viszont a Lyon egyre gyakrabban használja ki a defenzív futballt, amelyből adódóan ritkán vannak gólokban gazdag mérkőzéseik. Ha már 4,5 gól, akkor elmondható, hogy egyik csapat sem sűrűn zárt ez a határ felett. A Lyon esetében 25 mérkőzést tekintve mindössze 3 ilyen találkozóról beszélhetünk, míg a Monaco mérkőzéseket látva ez a mutató mindössze 2 overt hozott. Úgyhogy várható ma is, hogy kevés gólos mérkőzés lesz és véleményünk szerint a dobogó 3 fokán álló Lyon ma nem fog 0 ponttal távozni. Ami jó hír, hogy Fekir ismét a kerettel utazott, úgyhogy az ő játékára is számíthatunk.

Monaco – Lyon (21:00)
Tipp:Döntetlen , vagy Lyon + 4,5 gól alatt (Kétesély + Gólszám összesített) odds:1,87 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

 

0
%d bloggers like this: