b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Lyon – Lille

Az előző mérkőzésen egy gólos mérkőzés szemtanúi lehettünk. Ma ismét találkoznak a csapatok, vajon ismét egy gólos mérkőzést láthatunk, vagy ma bemegy minden? (Fotó : Getty Images)

A francia bajnokság 35. fordulójában a 3. , illetve 2. helyezett csapatok találkoznak egymással. Izgalmas mérkőzésre van kilátás és ennek fényében fogadást ajánlok a mérkőzésre.


I Lyon – Lille I

 

A találkozó pikantériája, hogy 4 fordulóval a vége előtt még hatalmas küzdelem lehet a dobogó 2.,3. fokáért és az ezzel járó BL szereplésekért. A Lyon ma egy esetleges győzelemmel 3 pontra csökkentheti lemaradását, míg a Lille pontszerzés esetén megtarthatná a jelenlegi 6 pontos előnyét. A 4. helyen a St. Etienne tartózkodik, akik 59 pontjukkal mindössze 3 pontra vannak a Lyontól és ugyan ma nehéz dolguk lesz, nem dőlhet hátra egyik csapat sem a mai mérkőzéseken.

Statisztikai adatok alapján a találkozón a Lyon 1,88, míg a Lille 1,35-s gólátlaggal rendelkezik hazai/idegenbeli környezetben. Ami szintén érdekes adat lehet, hogy a szezon során egyszer találkoztak a felek és akkor 2-2-s döntetlent értek el és jó hír számunkra, hogy szinte a teljes támadósorok adottak a mai mérkőzéshez.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, vajon érkeznek a várt gólok is? (Fotó : Getty Images)

Tehát sok biztató tényező van a találkozó kapcsán. A hazai oldalon Dembele, Fekir, Depay biztosan a keret részesei, míg a vendégektől a fantasztikus formában lévő és már 20 gólt szerző Pepe, illetve Bamba, Leao trió is az utazókeretekben megtalálható. Egy szó, mint száz ha a csapatok azt nyújtják amit eddig, akkor a két védelem összehoz 1-1 gólt és a remek formában lévő támadók képesek lehetnek akár 3-4 gólt is kialakítani. Abban biztos vagyok, hogy a Lyon lesz a kezdeményezőbb, a vendégek pedig gyors kontrákra építhetnek. Ezért én kalkulálok a gólokkal és szerintem a gólváltás bőven reális a mérkőzésen. A statisztikai adatok alapján látható, hogy 1-1 gól felett zárnak a mostani felállásokban a csapatok, úgyhogy bizakodó vagyok és egy “B” kategóriás besorolással publikálom az ajánlást.

Lyon – Lille (21:00) 
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: