b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Lille – Angers

Fantasztikus szezont futott a Lille és utoljára játszanak hazai publikum előtt. (Fotó : Getty Images)

A francia bajnokin nagyon magabiztos vagyok egy dologban, amit egyszerűen nem tudtam kihagyni a mai fogadások közül. Ennek megfelelően a “Gold” szolgáltatás keretein belül 5 egységgel ajánlom az opciót.


I Lille – Angers I

 

A bajnokság egyértelmű meglepetéscsapata a Lille volt, akik már biztos 2. helyen végeztek. Erre valljuk be nem sokak számítottak és így voltam ezzel én is. Ami viszont elmondható, hogy több alkalommal is sikerült profitálni a “meglepetéscsapat” sikereinek köszönhetően. Többször gólokra, de volt hogy szimpla kimenetelre kötöttünk fogadást. Most sem gondolkozok másként és bízok a statisztikai adatokban, illetve abban a tényezőben, hogy hazai pályán felteszik a szezonra a pontot és megszerzik a 3 pontot.

Ami számomra egyértelmű, hogy statisztikai adatok alapján a Lille egy góllal jobb a mai ellenfelénél. Hazai pályán 2,05 a gólátlaguk, míg az Angers 1,11-s átlaggal rendelkezik idegenben. Ami annyit tesz, hogy ma várható a gólváltás is a találkozón, de a 2-3 gólos opció szinte biztosnak tűnik.

Fantasztikus szezont futott a Lille és utoljára játszanak hazai publikum előtt. (Fotó : Getty Images)

Az adatok alapján tehát itt a gólokkal lehet kalkulálni, viszont nehezen tudom azt elképzelni, hogy a Lille elengedje az utolsó hazai bajnokiját. A keret adott és a legtöbb kulcsfontosságú játékosra számíthat a csapat. Úgyhogy bizakodó vagyok és ennek fényében a hazai sikerre és az 1,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást. Ezt a bet365-n 1,80-s szorzóért lehet jelenleg megfogadni. Ez számomra kihagyhatatlan lehetőség és ennek tudatában 5 egységgel ajánlok fogadást. A hazai oldalon Pepe, Bamba, Ikone és Remy szinte biztosan játszani fog, sőt Pepe, Bamba, Ikone triótól várok is legalább egy-két gólt. Aki gondolja Pepe góljában mindenképp van érték, hiszen ő a leggólerősebb játékos a hazaiaknál, illetve a Lille bal oldala sebezhető. Úgyhogy Pepe góljára 1 egységgel aki akar lehet tenni 2,20-s szorzóért cserébe.

Lille – Angers (21:00)
Tipp: Lille + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Összesített játékok) odds:1,80 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: