Ligue 1: Ezt várjuk a 2022/2023-as szezontól!

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Augusztusban kezdetét veszi a 2022/2023-as Ligue 1 szezonja is és bátran kijelenthetjük, hogy most is izgalmas szezon elé nézhetünk.

Az idei szezon egyértelmű favoritja ismét a PSG, ugyanis továbbra is a párizsi csapatnak van a legértékesebb kerete. A Transfermarkt adatai alapján a PSG kerete 961 millió eurót ér, míg a nagy riválisoké Monaco, Lyon, Marseille többnyire 290-300, maximum 330 millió eurót taksálnak. Egyszóval ismét a PSG bajnoki címvédésére van nagy esély. Ennek megfelelően határozták meg a fogadóirodák a végső győztes piacon is a PSG győzelmének esélyét, ugyanis a bet365-ön jelenleg 1.10-es szorzón lehet fogadást kötni Messiék bajnoki címére. Viszont, ha kivesszük a PSG-t a „képletből”, akkor rögtön látható, hogy kikben lehet fogadás szempontjából potenciális lehetőség. A fogadóirodák úgy vélik, hogy ismét a Marseille zárhat a dobogó második fokán, de szerintünk nem fog egy ugyanolyan szezont produkálni az együttes. Annál nagyobb érték van a nyár folyamán megerősödött Lyonban, illetve a Monaco csapatában is. A Monacohoz példának okáért Takumi Minamino, Breel Embolo is leigazolt, akikért 27.5 millió eurót fizetett a csapat, de volt pár távozó is, mint például Tchouameni, Pavlovic, vagy épp Pellegri. A Lyonhoz ugye visszatért Lacazette, Tolisso és Tagliafico, de távozók nem igazán voltak, úgyhogy elég összeszokott keret vághat neki a 2022/2023-as szezonnak.

Ami biztos tehát, hogy egy izgalmas szezon elé nézünk. A PSG ismét nyerhet, de nélkülük ott van három potenciális esélyes, akik a végletekig versenyben lehetnek. A Marseilletől nem várunk megint erős szezont, szerintünk ők a legjobb esetben is a dobogó harmadik fokára állhatnak majd, de a Lyon/Monaco kettősben benne van az esély. Mindkét csapat jól erősített, ráadásul a jól megszokott kezdők vághatnak neki az új kiírásnak. Úgyhogy erre a két csapatra fogadunk és a bet365-ön kapott szorzókat elég „ajándékszagúnak” érezzük!

Tipp: Lyon (2022/2023 Ligue 1 PSG nélkül)
odds: 3.75
Tipp: Monaco (2022/2023 Ligue 1 PSG nélkül)
odds: 4.50

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Aztán a játékos piacon is keresgéltünk és fogadást kötünk a gólkirályi címre is.

Mbappé úgy döntött, hogy nem igazol el a PSG-től a nyár folyamán és ezzel az idei szezonban is a Messi-Neymar-Mbappé trió rohamozhat a mérkőzéseken. Szerencsére a francia támadó nem a sérüléseiről híres, úgyhogy bátran kijelenthető, hogy majdnem minden meccsen bevethető lesz majd. Ami Mbappé esélyeit növelheti, hogy gyakorlatilag a kiesőzónában, vagy környékén szereplő csapatok ellen bármikor szerezhet 3-4 gólt. Erre többször volt példa az előző szezonban is. Persze minden csapatnak meglesznek az ügyeletes gólfelelősei, Lyonnál pl. Lacazette, vagy a Monaco csapatában Ben Yedder, de jóval gyengébb játékosállománnyal rendelkeznek ezek a csapatok, mint a fentiekben említett PSG. Úgyhogy nem látunk nagy esélyt arra, hogy Mbappé gólkirályi címére bárki veszélyt jelentsen. Az előző évben 35 meccsen 28 gólt szerzett, az azt megelőző évben 31 meccsen 27 találatig jutott és szerintünk ismét ő a potenciális esélyes a gólkirályi cím esetében. 

A lényeget tehát fentebb már leírtuk és a várakozásainkat csak megerősítik a bet365-ön látható szorzók. Ugyanis a legtöbb gólt szerző játékos opció keretein belül K. Mbappé-ra 1.57-es szorzón fogadhatunk, utána pedig a csapattársai Neymar és Messi szerepelnek 8.00-8.00-ás szorzókon. A PSG játékosain kívül pedig a Monaco gólfelelőse Ben Yedder és a Lyon friss igazolása A. Lacazette szerepel. Úgyhogy nincs mese, mi behúzzuk az x-et K. Mbappé neve mellett és hosszútávú befektetésként az 57%-os hozamot elfogadjuk!

Tipp: K. Mbappé (PSG) 
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: