b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1: Ez a tipp lehet a mai nap tutija?!

Lacazette a Lyon csapatában folytathatja a gólgyártást! (Fotó: Getty Images)

A Ligue 1 2022/2023-as szezonjának nyitómérkőzésén a Lyon és az AC Ajaccio találkozik egymással.

A Lyon esetében nem igazán volt nagy mozgás a nyári átigazolási szezonban, de így is sikerült több olyan játékosra is szert tenniük, akik bizony komoly erősítésnek számítanak. Ugye ingyen érkezett a csapathoz Alexandre Lacazette, de rajta kívül C. Tolisso, N. Tagliafico is csatlakozott a kerethez és bizony ezen játékosok egytől-egyig bizonyítottak már a korábbi csapataikban. Ráadásul Lacazette visszatérése nem is alakulhatna jobban, ugyanis a Ligue 1-ban és a Lyonban már szereplő játékos több éven keresztül magára húzta a Lyon mezét és a mérkőzéseken elég szép számmal szállította a gólokat és a gólpasszokat is. Ha a Lyonban töltött mérkőzéseit nézzük, akkor láthatjuk, hogy a francia játékos összességében a Ligue 1-ben 14.963 percet töltött és ennyi idő alatt 100 gólig, illetve 32 gólpasszig jutott. Tehát majdnem minden második meccsén képes volt a gólszerzésre a támadó. Az Ajaccio ellen ráadásul “könnyebb” helyzetben van a Lyon, ugyanis a vendégek friss feljutóként aligha tudnak majd versenybe szállni az idén dobogóra pályázó együttessel szemben. A felek között a Transfermarkt adatai alapján óriási különbség van, ugyanis amíg a Lyon kerete 311 millió euró, addig a vendégeké 22.75 millió eurót ér.

Nagy kérdés persze, hogy az első fordulóban képes lesz-e a Lyon kiharcolni a győzelmet, hiszen több sérült is van a csapatban. Példának okáért Caqueret, Dembele, Faivre, Henrique és Reine-Adelaide játékára sem számíthatunk. Ettől eltekintve a felkészülési szezon végére eléggé összeállt egy ütős kezdő és ennek megfelelően Lacazette, Tete, Toko Ekambi, Paqueta, Aouar is bevethető lehet a mai meccsen. Ezen nevek pedig meghatározhatják majd a meccsek kimeneteleit és véleményünk szerint az Ajaccio a topcsapatokkal szemben nem fogja tudni felvenni a versenyt. A Lyon a felkészülési szezon végén remizett az Inter csapatával, de összességében amikor az “A” keret játszott rendre kiválóan teljesített a csapat. Úgyhogy bizakodunk, ugyanis az AC Ajaccio felkészülési szezonja elég gyengén sikerült, ráadásul ahogy tudható is, papíron nagy különbség van a felek között. Ennek ismeretében a Lyon győzelmére fogadunk, illetve a 1.5 gól feletti opciót is “csatába” küldjük, hiszen így kapunk egy elfogadható szorzót. Az előzmények ismeretében ezt a tippet elég ígéretesnek tartjuk és úgy gondoljuk, hogy ez lehet a mai nap egyik “tutija”!

Tipp: Lyon + 1.5 felett (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.61

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: