b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1: Elég kézenfekvő tippünk van a Marseille meccsére!

Az utóbbi tíz tétmeccséből hét alkalommal győzelmet ünnepelhettek a Marseille játékosok! (Fotó: Getty Images)

A francia bajnokság is a véghajrájához ért, ugyanis négy forduló van hátra. A PSG immáron bajnoki címet ünnepelhetett, az üldözők között viszont nagyon nagy párharc zajlik és rengeteg még a kérdés.

A Marseille jelenleg a 2. helyen 65 egységgel, míg mögötte szorosan a Rennes áll három pont lemaradással. A Lyon jelenleg a 8. helyen 52 ponttal, viszont az 5. helyen lévő Strasbourg mindössze öt pont távolságra van a vendég együttestől, úgyhogy a következő négy fordulóban akár még az európai kupaszereplés is összejöhet a csapatnak.

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Marseille hazai pályán 8-5-4-es mutatót alakított ki.
-A Lyon idegenben 4-6-6-os mutatóval rendelkezik.

D. Payet az idén is meghatározó egyéne volt a Marseillenek. (Fotó: Getty Images)

Csapathírek:

MARSEILLE
A hazai keretből L. Balerdi és K. de La Fuente sérülés miatt hiányzik

LYON
A vendégeknél négy sérült is van, így S. Diomande, J. Denayer, R. Cherki és M. Caqueret kényszerül kihagyni a találkozót.

Várható kezdőcsapatok:

MARSEILLE
Lopez, Lirola, Saliba, Caleta-Car, Peres, Guendouzi, Gueye, Gerson, Harit, Milik, Payet

LYON
Lopes, Emerson, Lukeba, Boateng, Gusto, Caqueret, Mendes, Paqueta, Toko-Ekambi, Dembele, Faivre

2022.05.01. 20:45
🏟Stade Vélodrome (Marseille)

A Marseille előnye az üldözőkkel szemben nem tetemes, de azért megnyugtató lehet. Nem szabad elfelejteni, hogy a hazaiak jövő héten ismét a pályára lépnek a Konferencia Ligában, ráadásul egy gólos hátrányt kell majd ledolgozniuk a Feyenoord csapatával szemben. Persze ezt a találkozót nem várhatjuk el, hogy félvállról vegye az együttes, ennek megfelelően a Marseille a lehető legerősebb kezdőjével állhat fel a Lyon ellen. A vendégek nincsenek kirobbanó formában, de azért a mai rivális ellen rendre sikerült az utóbbi időben legalább egy pontot “kicsikarni”, sőt február elején fordított felállásban 2-1-re nyerni is tudott a csapat.  Mindkét együttes azonos rúgott gólszámmal áll, ráadásul a vendégeknek égető szükségük is van a pontokra, így a Lyontól várnánk a kezdeményező játékot. A vendégek védelme elég gyengének mondható, így a nyílt játékkal szinte garantálható az is, hogy a Marseille gólt fog szerezni. Egy szó, mint száz, a találkozón egy elég kézenfekvő opcióra fogadunk, ami az egymás elleni eredmények, ill. a szezonbeli mutatók alapján is igencsak nagy eséllyel rendelkezik, ez pedig nem más, mint a gólváltás!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.55

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: