b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1: Egy újabb kiütéses győzelem vár a párizsiakra?!

Kylian Mbappe fantasztikus formában. A francia támadó legutóbb is gólt szerzett és versenyben van a gólkirályi címért! (Fotó: Getty Images)

A PSG idén a Ligue 1-ban remekelt és tizenkét pont előnye van az üldözőkkel szemben. 

A mai nap egy újabb ujjgyakorlat lehet a párizsi kirakatcsapatnak, ugyanis a tizenhetedik helyen álló Clermont otthonában tesznek látogatást. A fogadóirodák egyértelmű esélyesként tekintenek a PSG-re, ennek megfelelően a legtöbb helyen 1.25 és 1.30-as szorzón lehet fogadni a vendégek győzelmére.

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Clermont hazai pályán tizenöt mérkőzésből 3-5-7-es mutatót alakított ki.
-A PSG idegenben tizenöt mérkőzésből 7-4-4-es mérleget tudhat magáénak.
-Legutóbb a felek szeptember közepén találkoztak egymással és akkor 4-0-ra nyert a PSG.

Várható kezdőcsapatok (Forrás:www.whoscored.com)

Csapathírek:

CLERMONT
A hazai csapatban temérdek sérült van és talán ennek is köszönhető, hogy az előző négy fordulóban képtelen volt pontot szerezni a csapat. A hazaiak esélyei elég csekélyek, ettől függetlenül egy kiesés ellen menekülő együttes bármikor meglepetést okozhat. Ennek megfelelően több élmezőnyben lévő is megizzadt itt. Példának okáért, a Marseille csak 1-0-ra tudott nyerni Clermontban.

PSG
A Messi, Mbappé, Neymar trió ma is bevethető és az előző mérkőzésen megmutatta a támadó hármas, hogy mire is hivatott. Persze a korai Bajnokok Ligája búcsú után ez szerény vigasz a szurkolóknak, ill. a vezetőségnek is, de az ilyen “kötelezőnek” kikiáltott mérkőzéseken valóban hengerelni szokott a csapat. Több kulcsjátékos is hiányzik, de a támadósor elég erős így is.

2022.04.09. 21:00
🏟Stade Gabriel Montpied (Clermont-Ferrand)

 

Nem igazán van itt értelme sem a PSG-re, sem a gólokra fogadni. Ennél sokkal kézenfekvőbb tippet találtunk, ami véleményünk szerint igencsak esélyes. A fiatal tehetség K. Mbappé góljára fogadunk, amire elég jó szorzót kaptunk. A Clermont védelme sebezhető és amilyen formában van most a francia támadó, könnyedén gólt/gólokat szerezhet. Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a gólkirályi versenyben egy gól lemaradása van, ráadásul a szeptemberi meccsen is betalált egyszer a Clermont csapatának.

Tipp: K. Mbappé (Bármikor gólt szerez)
odds: 1.63

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: