b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Dijon – Marseille – 19:00

Vajon ma is képes lesz pontokkal távozni a Marseille? (Fotó : Getty Images)

A mai nap egyetlen “gold” ajánlása egy francia bajnoki mérkőzésre készült el, ahol egy fogadáskészítővel elkészített ajánlást publikálok. Lényegében a találkozón egy ki-ki párharcra számítok és nagy kíváncsisággal tölt el, hogy a vendégek mire fognak menni Payet, Kamara és Thauvin nélkül a pályán.A találkozó szorzói megleptek nem is kicsit. A hazai oldalon az a Dijon lesz, akik a bajnokság 20. helyén állnak. Hat fordulót követően nincs győzelme a hazaiaknak és 0-1-5-s mutatójuk van. Ami szintén beszédes adat, hogy mindössze két gólt szereztek ez idő alatt, ami borzasztó teljesítménynek minősül. A vendégek ezzel ellentétben a legelső bajnokit leszámítva öt fordulója már veretlenek és ezáltal már az ötödik helyet foglalják el a bajnokságban. Ami azt illeti a szorzók vélhetően Payet kiesésének köszönhető, hiszen a francia játékos alapembernek minősül, ám az előző mérkőzésen 2 perc alatt először egy sárgát, majd ezt követően egy pirosat szedett össze, ami nagy felelőtlenség. A csapatból rajta kívül még Kamara szedett össze egy piros lapot, ezért a védelem egyik alapembere, illetve a támadósor egyik alappillére esett ki. Ám a hazai oldalon nincsenek minőségi játékosok. Akit esetleg kiemelhetünk, az Tavares, de ő sem tartozik a kiemelkedő futballisták közé, ráadásul a Marseille kerete jóval értékesebb, mint a hazaiaké.

A várható gólszámadatok alapján a vendégek sikere várható, hiszen 0,72, illetve 1,81 a két csapat mutatója. Végeredmény szempontjából felesleges kockázatot jelentene a fogadás, úgyhogy nem is ajánlok fogadást a végeredményre.

Vajon ma is képes lesz pontokkal távozni a Marseille? (Fotó : Getty Images)

A vendégek megemelkedett szorzójának köszönhetően a bet365-n már egy elfogadható szorzót kaptam egy olyan kimenetelre, ami szinte garantáltan zöldülhet. A hazai csapatból egyébként jó hír lehet, hogy akár öten is hiányozhatnak és ebből talán a két legfontosabb hiányzó Balde, illetve Coulibaly lehet. A gólszámadatok alapján látható, hogy 1 gól bőven reális a mérkőzésen, ráadásul az utóbbi években rendre képes volt a Marseille pontot/pontokat szerezni a Dijon ellen. Legutóbb 2012-ben nyert a Dijon és ami szintén érdekes tényező, hogy a 0-0-s végeredmény mindössze 1 mérkőzésen született meg a két csapat idénybeli szereplései során. Úgyhogy bizakodó vagyok a vendégeknél Germain, Strootman, Sanson, Benedetto és Sarr biztosan a keretben szerepel és várhatóan kezdeni is fognak. Úgyhogy én szerintem akár a vendég siker is bejöhet, főleg A. Villas-Boas trénert ismerve, képes lehet egy meglepő felállással elődrukkolni és ezáltal akár a 3 pontot is megszerezni. Annyi szent, hogy nagyon meglepődnék, ha a Dijon megszerezné a 3 pontot, azon is meglepődnék, ha 0-0-val zárnának a felek. Ezért a fogadáskészítőben egy kétesélyes fogadást, illetve a 0,5 gól feletti opciót “párosítottam össze” és az így kapott “alacsony” 1,50-s szorzóra ajánlok fogadást 5 egységgel.

Dijon – Marseille Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Döntetlen,vagy Marseille + 0,5 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds: 1,50 Tét : “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: