b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Bordeaux – PSG – 17:30

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League Group B soccer match between Paris St. Germain and Celtic at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Nov. 22, 2017. Banner in the middle reads : Never alone. (AP Photo/Christophe Ena)

A francia bajnokság 8. fordulójában a továbbra is sérülésekkel tűzdelt PSG mérkőzésében van hatalmas lehetőség, főleg úgy, hogy a Bordeaux otthonába látogatnak.


Tuchel helyzete nem épp a legegyszerűbb, hiszen nincs megfelelő befejező támadója a párizsi csapatnak. A vendégek keretéből továbbra is hiányzik Cavani, Draxler, Icardi és Mbappé. Ugyan a keretbe már visszatért Neymar, aki két utolsó percekben szerzett góljával már szerzett 6 pontot a csapatnak, ám a Reims elleni mérkőzésen teljesen kijött az, amitől sokak féltek és kikapott hazai pályán a PSG. A Bordeaux remek szezont fut jelenleg és 3-3-1-s mutatójuk igencsak beszédes. Ami azt illeti hasonló rúgott gólszámok átlaga megegyezik a két csapatnál, hiszen 12-12 találatnál járnak a csapatok 7 fordulót követően.

A Bordeaux még nem szenvedett vereséget hazai pályán a 2019/2020-as szezonban és legutóbb decemberben 2-2-es döntetlent értek el a PSG ellen hazai pályán.

Ismét Neymar lehet a nyerőember a PSG-nél? (Fotó : AP Photo/Christophe Ena)

A Bordeaux látható, hogy szinte minden egyes mérkőzésén pontot, illetve gólt szerzett a jelenlegi szezonban, ez már egy biztató tényező. A másik érdekes adat, hogy a PSG támadósor továbbra is hiányos és érdemes most is kihasználni ezt a lehetőséget. Nem lesz egy sétagalopp ez a találkozó a vendégeknek és nagyon meglepődnék azon, ha itt most két vagy több góllal nyernének a párizsiak. Ezért egy ázsiai hendikep opcióval készültem, ami a +1,5 ázsiai hendi lenne. Ez 2 gólos előnyt jelent a hazaik részéről, tehát akkor vesztes az ajánlás, ha két vagy több góllal nyer a PSG. Ez pedig mindenképp value ezen a mérkőzésen az előzmények ismeretében.

Bordeaux – PSG Fogadási Határidő : 17:30
Tipp : Bordeaux +1,5  (Ázsiai hendikep) odds:1,70

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: