b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Bordeaux – Lyon – 09/11 21:00

Ma a katalánok a befutók, viszont a vendégek részéről már Fekir is a pályán lesz! (Fotó:AFP)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 21:00

A francia bajnokság hamarosan megjelenik a statisztikai rendszerünkben, ám ehhez még két-három fordulót le kell játszani a csapatoknak. Annyi egyértelműen kijelenthető, hogy mindkét csapat elég erősen kezdte meg a szezont. A hazaiak két mérkőzést követően veretlenek, míg a Lyon első bajnokiján 4-1-re nyert a Dijon ellen. A vendégek védelme nem a legjobb és ennek okán viszonylag sok gólt kapnak. A Bordeaux hazai környezetben mindig is jól szerepelt, ráadásul az egymás elleni eredmények alapján is ebben a felállásban rendre megszületett a gólváltás. Úgyhogy a fogadásunk alapja a gólváltás lenne a találkozón.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: